Sponsors

FCI 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren

Vrienden/sponsors zijn voor onze WK FCI 2020 erg belangrijk. Graag zien we dat u met veel plezier komt kijken! Dat lukt ons echter alleen wanneer we voor ons Wereldkampioenschap voldoende inkomsten hebben. Gelukkig hebben we nu al een aantal sponsoren gevonden die bereid zijn een duit in het zakje te doen.

Lijkt het u wat om ons een steuntje in de rug te geven? Dan zien wij uw aanmelding om vriend/sponsor te worden van ons WK FCI 2020 graag tegemoet. U kunt uw bijdrage storen op NL96 INGB 0008 0715 05 t.n.v. WK2020. Onder alle "Vrienden van de WK 2020" die tenminste 50 euro bijdragen, verloten we een VIP arrangement. Deze bestaat uit een gratis overnachting voor twee personen, een VIP parkeerplaats, gratis entree voor 2 personen en een plek op de VIP-tribune, 2 personen.

Wilt u als bedrijf sponsoren?

Stuur dan een mail aan de werkgroep sponsoring: maud.diemer@fci2020.nl of tel. 0653995598, dan wordt er persoonlijk contact met u opgenomen. 

Happy Dog

Voer voor kampioenen

Bij Happy Dog geloven we dat gezondheid van binnenuit komt. Met de juiste, gezonde voeding leveren honden topprestaties!

Happy Dog wordt in het Duitse plaatsje Wehringen geproduceerd, waar de wortels van het familiebedrijf Interquell liggen. In 1965 zag het eerste Happy Dog voer hier het levenslicht. Hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten van boeren uit de regio vormen sinds die tijd de basis voor de producten van Happy Dog.

Het assortiment wordt inmiddels over de hele wereld verspreid: Happy Dog is marktleider in Duitsland en wordt naar 73 landen over drie continenten geëxporteerd. In Nederland en België is de natuurlijke diervoeding inmiddels bij ruim honderd dierenspeciaalzaken verkrijgbaar.

Happy Dog Supreme: voer voor elke hondDe recepten, bouwstoffen en ingrediënten van Happy Dog zijn gedurende de jaren steeds verder verfijnd. Voor elke leeftijd, formaat en ras is er een geschikt voer in het assortiment, dat volledig in eigen beheer in Wehringen wordt geproduceerd. Van pup tot senior, maar ook voor honden die qua voeding extra zorg nodig hebben, zoals actieve sporthonden.
Liefhebbers van de hondensport Happy Dog is voer voor kampioenen! Gezondheid komt van binnenuit en maakt dat sporthonden topprestaties kunnen leveren met hun baasjes. Als liefhebbers van de hondensport ondersteunt Happy Dog daarom veel verenigingen en evenementen, zoals het FCI World Championship IGP in 2020. Kijk voor meer informatie op: www.happydog.nl of volg ons op Facebook of Instagram. Happy Dog Food for Champions

Apport Hondesport

Materiaal voor kampioenen

Apport Hondesport is een familiebedrijf wat meer dan 45 jaar geleden is ontstaan door het ontbreken van de juiste materialen voor de hondensport bij de traditionele dierenspeciaalzaak.
De handelsopleiding, de handelsgeest en het vakmanschap van de eigenaar, Carel Meijer, in het
vervaardigen van de materialen in "eigen productie" zorgen voor kwalitatief hoogstaande producten.
In de dagelijkse productie wordt hieraan de uiterste zorg besteed.

Daarnaast is Apport Hondesport de importeur van o.a. HST, Top-Matic en Ventlock.
Ook worden bekende merken zoals Frabo en Schweikert door ons vertegenwoordigd.

Buiten de grote collectie africhtingsmaterialen is er een collectie "outdoor" kleding voor de hondensport. Deze wordt o.a. vertegenwoordigd door Pinewood uit Zweden, maar ook onze eigen kledinglijn onder de naam "Apport Dogsport fashion".

Hierin voorzien wij de honden- sporters /geleiders van broeken, bodywarmers en jassen. Zowel zomer- als winterjassen, alles speciaal voor de hondensport gemaakt.

Door dit brede en daarnaast ook diepe assortiment is Apport Hondesport toonaangevend in de verkoop van africhtingsmaterialen in Nederland, maar ook daar buiten. Meer dan 10.000 artikelen zijn uit voorraad leverbaar!
Dagelijks worden bij vele clubs, verenigingen, particulieren en beroeps hondengeleiders via PostNL de bestellingen afgeleverd. Dit onder het motto: "vandaag voor 15.00 uur besteld; dezelfde dag nog de deur uit!"

Het door Carel beoefenen van de hondensport onder auspiciën van de K.N.P.V.,
het verrichten van pakwerk en het jarenlang geven van instructie bij diverse
verenigingen is zeer zeker mede de basis geweest van de kennis binnen het bedrijf.
Met diverse honden behaalde Carel o.a. certificaten P.H.I; Objectbewakingshond en Reddingshond, waaronder het Nederlands Kampioenschap Reddingshond.

De samenwerking met topafrichters in het IGP programma heeft ervoor gezorgd dat er steeds innovatieve veranderingen plaatsvinden aan de te gebruiken africhtingsmaterialen, alsmede door de veranderingen in de trainingsmethodes.
Deze gebundelde krachten zorgen ervoor dat de juiste informatie en kennis wordt
overgedragen aan onze klanten.

Wanneer een klant komt met een eigen idee over materialen en/of uitvoeringen daarvan, dan zijn wij graag bereid mee te helpen om het juiste ontwerp te maken en uitvoering te geven aan de productie van het artikel.         

Bouwonderneming Veeneman

Bouwen op ervaring

Familiebedrijf Bouwonderneming Veeneman werd in 1935 opgericht door Gerard Veeneman. Hij vestigde het bedrijf aan de Koolmeesweg 3 in Apeldoorn. In 2005 verhuisden zij naar de Kayersdijk en vier jaar later naar onze huidige locatie aan de Zutphensestraat 299.

In 1970 namen de zonen van Gerard Veeneman, Gerrit en Gerard jr. het bedrijf over. Vanaf 1984 tot 1994 heeft Gerard jr. de zaak zelfstandig gedraaid. De zoon en schoonzoon van Gerard jr., Jan Veeneman en Herman Neuteboom Spijker, hebben het bedrijf van 1994 tot 2006 geleid.

Vanaf 2006 zette Jan Veeneman het bedrijf voort. In 2015 is Mark Neuteboom Spijker toegetreden tot de directie.